2 de maig 2013

Olives picants

Al voltant d'unes olives ben picantones i amb un glopet de vino turbio vam rebre la visita de l'Anna Monreal, l'autora convidada a la tertúlia de març.

L'Anna es va mostrar com - almenys jo - l'imaginava:  amb sentit de l'humor i molt observadora.  Vàrem parlar de la seva primera i de moment única obra "Olives picants", un àcid retrat de la vida de tres dones, unes vides mediocres que tenyides d'humor les digerim més facilment.
Per escriure aquesta novel·la ha necessitat molta constància i esforç però ens diu que potser no ho hauria aconseguit sense el suport dels seus professors/escriptors i alumnat de l'escola d'escriptura de l'Ateneu Barcelonès.
Amb Olives Picants, va guanyar el premi L'odissea 2011, premi que la satisfà molt pel fet que el jurat el formen 100 lectors i lectores que potser donen una mida més justa del que agrada al públic.
L'obra es va gestar en els viatges en tren que l'autora fa diariament de Tarragona , on viu, a Barcelona, on treballa. Ben segur que aquests viatges li oferiran noves i interessants trames per seguir amb la tasca iniciada.

Molta sort i moltes gràcies Anna!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada