28 de nov. 2013

III TROBADA DE CLUBS DE LECTURA


Aquest dimecres dia 27 de novembre, els clubs de lectura de Torelló i Sant Vicenç de Torelló  vam participar a la III trobada de Clubs de Lectura de la Xarxa de biblioteques municipals de la Diputació de Barcelona al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès.
Els clubs de lectura de les biblioteques són espais per compartir el gust per la lectura, les opinions i les emocions que ens desperten els llibres. És bo sentir-se acompanyat en aquesta aventura i fer de la lectura una bona excusa per crear comunitat, així doncs, 1500 lectors i lectores vam  poder disfrutar de l’obra teatral “Adreça desconeguda”  de Kathrine Kressmann Taylor interpretada per Lluís Homar i Eduard Fernández.  
Obra epistolar que tracta de l’inici del nazisme. A través de les cartes que es dirigeixen dos amics – un jueu que viu a Amèrica i un Alemany -  assistim al progressiu deteriorament d’una forta amistat fins arribar a un enfrontament destructiu entre ells.
En acabar la representació vam poder fer un col·loqui amb els actors (per no perdre l’esperit dels clubs)  i  aprofundir en el sentit de l’obra. Tot un plaer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada