19 de maig 2014

El Club del llibre

Dins el cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques promogut per l'Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diverses editorials, el proper dijous 29 de maig ens trobarem amb Lorenzo Silva per comentar l'obra "La marca del meridiano" que forma part de la sèrie detectivesca protagonitzada pel brigada de la Guàrdia Civil Rubén Bevilacqua i la sergent Virginia Chamorro.
Aquesta sèrie comença el 1998 amb l'obra "El lejano país de los estanques", segueix "El alquimista impaciente", guanyadora del premi Nadal 2000, "La niebla y la doncella", "Nadie vale más que otro", "La reina sin espejo" i "La marca del meridiano"- premi Planeta 2012-.
Aquesta trobada serà a la Biblioteca Joan Triadú  a les 19H.

La marca del meridiano simbolitza la línia imaginària que separa Catalunya i Espanya. Una línia que Lorenzo Silva no vol que existeixi entre Madrid i Barcelona.
La corrupció policial, la prostitució, els dubtes morals, són temes que apareixen a La marca del meridiano al mateix temps que Bevilacqua haurà de reviure una part del seu passat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada